Huiswerkplek

Zelfstandig leren mét toezicht

 

Bij de KNAP! Huiswerkplek gaan middelbare scholieren zelfstandig aan de slag in onze stilteruimte. Hier kunnen ze in alle rust hun huiswerk maken zonder afgeleid te worden door hun telefoons. Een surveillant is beschikbaar voor korte vragen.

 

De voordelen van KNAP! Huiswerkplek

  • Een rustige studieplek zonder afleiding
  • Mogelijkheid om korte vragen te stellen
  • Meerdere dagen per week
  • Gratis proefdag

 

Wat is het verschil tussen KNAP! Huiswerkplek en KNAP! Huiswerkbegeleiding?

KNAP! Huiswerkbegeleiding is geschikt voor leerlingen die meer begeleiding nodig hebben bij het plannen en het leren van huiswerk. Bij huiswerkbegeleiding leren we de leerlingen studievaardigheden aan, waarmee ze zelfstandig leren studeren. Heeft de leerling zijn studievaardigheden onder de knie, dan kunnen ze bij KNAP! Huiswerkplek aan de slag. De KNAP! Huiswerkplek is met name geschikt voor leerlingen die zelfstandig hun huiswerk kunnen maken. Het is ook mogelijk om KNAP! huiswerkplek en KNAP! huiswerkbegeleiding te combineren.

 

KNAP! Huiswerkplek met KNAP! Huiswerkbegeleiding combineren

Vindt u meerdere dagen in de week huiswerkbegeleiding te intensief voor uw kind of valt dit buiten uw budget? Combineer de huiswerkbegeleiding dan met de KNAP! Huiswerkplek. Alle variaties zijn mogelijk. Het combineren van huiswerkbegeleiding met de huiswerkplek is tevens een optie als uw kind wil afbouwen in de huiswerkbegeleiding, maar nog niet de discipline heeft om thuis zelfstandig aan de slag te gaan.

 

Tarieven

Meer informatie over de kosten van de KNAP! Huiswerkplek kunt u vinden op onze tarievenpagina.

 

Openingstijden KNAP! Huiswerkplek

De KNAP! Huiswerkplek wordt aangeboden op onze vestigingen in Vleuten, Amsterdam Ijburg en Veenendaal.

De openingstijden en mogelijkheden verschillen per vestiging. Neem contact op met uw eigen vestiging voor meer informatie.