Examenactie

Voor veel leerlingen, maar ook voor ouders, is de examenperiode een spannende tijd op de middelbare school. Alles staat in het teken van het halen van het examen. Leerlingen moeten grote hoeveelheden leerstof leren en dat vereist veel motivatie en discipline. Bij KNAP! bieden we verschillende mogelijkheden aan om uw zoon of dochter te begeleiden tijdens deze spannende periode.

KNAP! biedt een unieke combinatie van examenbegeleiding en individuele examentraining in het examenjaar aan. Naast het leren van de examens zal uw zoon of dochter intensieve begeleiding krijgen bij het maken en plannen van al het leerwerk. Dit zorgt ervoor dat uw kind met rust en zekerheid zijn of haar examens kan maken.

Wat houdt de examenactie in?

  • Intake met afname leervoorkeurentest; door zicht te hebben op de leervoorkeuren weet de leerling op welke wijze hij/zij het beste kan leren en wij passen onze begeleiding hierop aan!
  • Twee maanden 2 KNAP! dagen in de week examenbegeleiding
  • 3 losse uren individuele examenbijles naar keuze
  • 1 online examentraining naar keuze
  • Focus op het plannen en structuren van (school)examens op de lange termijn.
  • Begeleiding bij het plannen en maken van het reguliere huiswerk en praktische opdrachten.
  • Ruime aandacht voor het oefenen met examenopgaven.

Tarief: €375,- per maand

 

Online Examentraining 

Naast het gestructureerd leren werken en het plannen biedt onze examenactie ook een online examentraining. Bij deze training wordt er geoefend met oude examens en andere examenoefeningen. Omdat deze training online is kan er gekozen worden om dit thuis te doen, maar ook bij KNAP!. Tijdens de examentraining is er op de KNAP!-vestigingen persoonlijke begeleiding die bij de oefeningen kan assisteren.

Let op! Deze examenactie geldt van 15 december 2018 tot 15 februari 2019. Meld u snel vrijblijvend aan voor de examenactie of vraag meer informatie.