KNAP! Woerden

Fysieke begeleiding bij KNAP! Woerden

In oktober 2015 opende onze vestiging in Woerden aan de Johan de Wittlaan, vlakbij het station. Onze vestiging ligt centraal en is zowel vanaf het Minkema College als het Kalsbeek College goed bereikbaar.

In ons ruime en mooie gebouw hebben we twee grote stiltelokalen, waar alle leerlingen geconcentreerd kunnen werken in een rustige en fijne leeromgeving. Daarnaast hebben we nog een trainingsruimte voor een workshop of training én kleine ruimtes voor bijles, persoonlijke fysieke begeleiding en voor het overhoren van het leerwerk van de leerlingen uit de begeleiding.

Basisschool leerlingen

Voor basisschoolleerlingen biedt KNAP! Woerden individuele bijlessen, waarbij de bijlesdocent de leerlingen kan ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling. Tevens bieden wij ook basisschool trainingen, waaronder rekentraining, taaltraining, begrijpend lezen training en Cito training.

Middelbare school leerlingen

Voor de middelbare schoolleerlingen biedt KNAP! Woerden persoonlijke fysieke studiebegeleiding, zo ondersteunen wij leerlingen met plan- en leerbegeleiding, huiswerkbegeleiding, examenbegeleiding en brugklasbegeleiding. De leerling gaat o.a. aan de slag met een (online) planning maken, leren leren en het aanleren van studietechnieken. Ook bieden wij ook voor alle leerlingen bijles aan, van bijles VMBO t/m bijles VWO.

Maak kennis met de vestigingsmanager van KNAP! Woerden

Sarah Louweret

Als afgestudeerd pedagoog heb ik werkervaring opgedaan in zowel het onderwijs als in de jeugdzorg. Ik vind het erg belangrijk om mijzelf aan te sluiten bij de leerling en de begeleiding aan te passen naar de leerstijl en het niveau van de leerling. Het geeft mij veel energie wanneer ik het zelfvertrouwen van de leerlingen zie groeien en wanneer ze met een voldaan gevoel en een boost aan kennis de deur uitgaan!
Tot snel bij KNAP! Woerden.

Sarah Louweret

Openingstijden

Bij KNAP! hanteren we de volgende openingstijden.

Maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur
Op feestdagen is KNAP! gesloten

Leerlingen van de begeleiding zijn welkom op onderstaande tijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 13.30 tot 18.30 uur
    Zaterdag en zondag van 11.00 tot 14.00 uur (alleen voor leerlingen in de huiswerkbegeleiding)

Bijlessen

  • Bijlessen kunnen gedurende de hele week, de avonduren en in het weekend worden ingepland, aan de hand van de beschikbaarheid van onze begeleiders.

 

Kopje koffie of lekker glas limonade? 

Wilt u meer weten over de werkwijze en de mogelijkheden van KNAP!? Kom dan vrijblijvend langs voor een rondleiding, een kopje koffie of een kennismakingsgesprek. Daarnaast bieden wij een gratis proefdag aan voor een van de begeleidingsvormen bij KNAP! Meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, via het aanmeldformulier.

 

Werken bij KNAP!

Regelmatig zoeken wij een enthousiaste huiswerkbegeleider, bijlesdocent en examentrainer om ons team te versterken. Op dit moment zoeken wij nog begeleiders die een ster zijn in bijles wiskunde en  scheikunde bijles. Lijkt het jou leuk om individuele begeleiding te geven en bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen tijdens de huiswerkbegeleiding, bijles of examentraining?  Solliciteer dan snel of neem contact op.