KNAP! Woerden

In oktober 2015 opende onze vestiging in Woerden aan de Johan de Wittlaan, vlakbij het station. Onze vestiging ligt centraal en is zowel vanaf het Minkema College als het Kalsbeek College goed bereikbaar.

 

In ons mooie nieuwe gebouw hebben we een groot stiltelokaal om huiswerk te maken, een trainingsruimte én kleinere ruimtes voor bijles en individuele begeleiding. Kinderen van de basisschool, middelbare school en ook studenten kunnen bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en extra ondersteuning, bijvoorbeeld ter voorbereiding op de citotoets, de rekentoets, eindexamens of voor faalangsttraining.

 

Gratis proefmiddag huiswerkbegeleiding

Overweegt uw huiswerkbegeleiding bij KNAP!? Laat uw kind gratis een middag proefdraaien. Neem hiervoor contact met ons op, via het aanmeldformulier

 

Dit maakt KNAP! speciaal

  • Ruime openingstijden: doordeweeks tot 19.00, in het weekend van 11.00 tot 15.00!
  • Afgestemd op de individuele leerling: Intake met persoonlijke leervoorkeurentest
  • Controle op het huiswerk: Elk huiswerkitem wordt gecheckt en overhoringen zijn in een aparte ruimte
  • Fris en jong team van (ortho)pedagogen, psychologen en docenten

Iris Vernooij

Vestigingsmanager Woerden

 

Mijn naam is Iris, sinds november 2017 ben ik vestigingsmanager bij KNAP! in Woerden. Ik vind het belangrijk om in de vestiging een positieve en fijne sfeer te creëren waar de leerlingen op hun gemak kunnen zijn en zichzelf kunnen uitdagen. In mijn vrije tijd wandel ik graag over het strand, kook ik graag voor familie en vrienden en ga ik graag op reis.

Laura Arents

Assistent vestigingsmanager Woerden

 

“ Ik ben Laura Arents. Sinds 2017 ben ik  Assistent Vestigingsmanager bij KNAP! Woerden. Als pedagoog ben ik altijd op zoek naar datgene wat een kind KNAP maakt. Ieder kind heeft zijn/haar eigen ontwikkeling en ik zie het als een uitdaging om daar een passende leermethode bij te vinden. Door middel van structuur, rust, positiviteit en humor help ik leerlingen het onderste uit de kan te halen, zodat ze uiteindelijk met meer zelfvertrouwen en motivatie verder kunnen. Daarnaast vind ik een goede samenwerking met ouders en school erg belangrijk.

In mijn vrije tijd kook ik graag heerlijke recepten en klets ik met vriendinnen”.