KNAP! Vleuten

In het voorjaar van 2015 startte KNAP! met een vestiging in Leidsche Rijn aan de Zandweg in De Meern. Vanwege de grote vraag en aanloop, hebben we in het najaar van 2016 een vestiging in Vleuten geopend. De locatie is gunstig gelegen voor leerlingen uit Vleuten, Vleuterweide, Utrecht Terwijde en Maarssen.

 

De locatie ligt vlakbij het centrum van Vleuten en is goed bereikbaar vanaf de diverse scholen in de omgeving zoals het Amadeus Lyceum, Leidsche Rijn College en het Niftarlake College.

 

Het is een mooi, sfeervol gebouw met een stiltelokaal en ruimtes voor bijlessen en trainingen. Kinderen van de basisschool, middelbare school en ook studenten kunnen bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en extra ondersteuning, bijvoorbeeld ter voorbereiding op de citotoets, de rekentoets, eindexamens of voor faalangsttraining.

 

Kom kennismaken met KNAP!

Wilt u meer weten over de werkwijze en de mogelijkheden van KNAP! Kom dan vrijblijvend langs voor een rondleiding en kennismakingsgesprek.  Neem hiervoor contact met ons op.

 

Gratis proefmiddag huiswerkbegeleiding

Overweegt uw huiswerkbegeleiding bij KNAP!? Laat uw kind gratis een middag proefdraaien. Neem hiervoor contact met ons op, via het aanmeldformulier

 

Dit maakt KNAP! speciaal

  • Ruime openingstijden: doordeweeks tot 19.00, in het weekend van 11.00 tot 15.00!
  • Afgestemd op de individuele leerling: Intake met persoonlijke leervoorkeurentest
  • Controle op het huiswerk: Elk huiswerkitem wordt gecheckt en overhoringen zijn in een aparte ruimte
  • Fris en jong team van (ortho)pedagogen, psychologen en docenten

Vestigingsmanager Robin geeft een rondleiding

Robin Hamburger

Vestigingsmanager
Als docent, mentor en coach in het voortgezet onderwijs heb ik ervaring op kunnen doen in het begeleiden van leerlingen van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden. Leerlingen helpen om het beste uit zichzelf te kunnen en willen halen vind ik een ontzettend leuke, afwisselende en soms ook best ingewikkelde uitdaging. Door leerlingen in te laten zien waar hun kwaliteiten en talenten liggen en hoe zij deze het beste kunnen benutten wil ik hun zelfvertrouwen vergroten en hen motiveren om zich in te zetten voor hun eigen toekomst. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten, koken, wandelen met de hond en reizen.

Maartje Böke

Assistent vestigingsmanager/faalangsttrainer/Basis-Orthopedagoog

 

Hallo, ik ben Maartje. Ik werk al een aantal jaar met veel plezier bij KNAP!  Ik zet graag mijn talenten in om kinderen te helpen het maximale uit zichzelf te halen binnen het huidige schoolsysteem. Bij KNAP! kan ik hiervoor helemaal mijn ei kwijt. Met mijn opleiding als orthopedagoog heb ik een bron van kennis om uit te putten maar ik hecht ook veel waarde aan het blijven ontwikkelen van mijn kennis. In mijn vrije tijd hou ik van gezelligheid en een dansje en heb ik vakantie dan vertrek ik graag naar verre landen om nieuwe mensen en culturen te leren kennen.