KNAP! Vleuten

KNAP! Vleuten

In het najaar van 2016 is de vestiging in Vleuten geopend. De locatie is gunstig gelegen voor leerlingen uit Vleuten, Vleuterweide, Utrecht Terwijde en Maarssen.

De locatie ligt vlakbij het centrum van Vleuten en is goed bereikbaar vanaf de diverse scholen in de omgeving zoals het Amadeus Lyceum, Leidsche Rijn College en het Niftarlake College.

Het is een mooi, sfeervol gebouw met een stiltelokaal en ruimtes voor bijlessen en trainingen. Leerlingen van de basisschool en middelbare school kunnen bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding, bijles en extra ondersteuning. Hierbij valt te denken aan hulp ter voorbereiding op de citotoets, de rekentoets en eindexamens.

Op de vestiging zijn huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten werkzaam die de leerlingen ondersteunen. Als team helpen we de leerlingen om met meer motivatie en zelfvertrouwen het schooljaar te doorlopen.

Maak kennis met de vestigingsmanager van KNAP! Vleuten

Laura Arents

Als pedagoog ben ik altijd op zoek naar datgene wat een kind KNAP maakt. Ieder kind heeft zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en ik zie het als een uitdaging om daar een passende leermethode bij te vinden. Door middel van structuur, rust, positiviteit en humor help ik leerlingen het onderste uit de kan te halen, zodat ze uiteindelijk hun zelfvertrouwen vergroten en met meer motivatie verder kunnen. Daarnaast vind ik een goede samenwerking met ouders en school erg belangrijk.

Vestigingsmanager

Een kijkje nemen bij KNAP! Vleuten?

Kopje koffie of lekker glas limonade? 

Wilt u meer weten over de werkwijze en de mogelijkheden van KNAP!? Kom dan vrijblijvend langs voor een rondleiding, een kopje koffie of een kennismakingsgesprek. Daarnaast bieden wij een gratis proefdag aan voor een van de begeleidingsvormen bij KNAP! Meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, via het aanmeldformulier.

Openingstijden

Bij KNAP! hanteren we de volgende openingstijden.

Maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur
Op feestdagen is KNAP! gesloten

Leerlingen van de begeleiding zijn welkom op onderstaande tijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.30 uur
    Zaterdag en zondag van 11.00 tot 14.00 uur (alleen voor leerlingen in de huiswerkbegeleiding)

Bijlessen

  • Bijlessen kunnen gedurende de hele week, de avonduren en in het weekend worden ingepland, aan de hand van de beschikbaarheid van onze begeleiders

Werken bij KNAP! Vleuten

Bij KNAP! Vleuten zijn we altijd op zoek naar begeleiders! Wil je graag bijles geven, aan de slag als examentrainer of samen met een leerling een planning maken? Kom dan werken bij KNAP! Als begeleider bij KNAP! geef je individuele begeleiding aan leerlingen en draag je bij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast leer je zelf natuurlijk ook heel veel!