KNAP! Veenendaal

KNAP! heeft begin 2017 een vestiging geopend in Veenendaal. KNAP! Veenendaal is gevestigd in het centrum, aan het Suikervat. We hebben een mooi gebouw met een stiltelokaal om huiswerk te maken en kleinere ruimtes om te overhoren en bijlessen te geven.

 

Kinderen van de basisschool, middelbare school en ook studenten kunnen bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en extra ondersteuning, bijvoorbeeld ter voorbereiding op de citotoets, de rekentoets, eindexamens of voor faalangsttraining.

 

Door de centrale ligging is KNAP! gunstig gelegen voor leerlingen uit Veenendaal en de omliggende dorpen en goed bereikbaar vanaf het Ichthus College, het CLV, het CSV en het Rembrandt College.

 

 

Kom kennismaken met KNAP!

Wilt u meer weten over de werkwijze en de mogelijkheden van KNAP! Kom dan vrijblijvend langs voor een rondleiding en kennismakingsgesprek.  Neem hiervoor contact met ons op.

 

Gratis proefmiddag huiswerkbegeleiding

Benieuwd of huiswerkbegeleiding wat voor uw kind is? laat  hem of haar vrijblijvend een middag proefdraaien. Neem hiervoor contact met ons op, via het contactformulier.

 

Dit maakt KNAP! speciaal

  • Ruime openingstijden: doordeweeks tot 19.00, in het weekend van 11.00 tot 15.00!
  • Afgestemd op de individuele leerling: Intake met persoonlijke leervoorkeurentest
  • Controle op het huiswerk: Elk huiswerkitem wordt gecheckt en overhoringen zijn in een aparte ruimte
  • Fris en jong team van (ortho)pedagogen, psychologen en docenten

 

Kindpakket van Gemeente Veenendaal

Huishoudens met een laag inkomen kunnen via Gemeente Veenendaal het Kindpakket aanvragen. Hiermee kan huiswerkbegeleiding en bijles (deels) betaald worden. Meer informatie over het Kindpakket.

Vestiging Veenendaal