KNAP! Veenendaal

KNAP! Veenendaal

KNAP! heeft begin 2017 een vestiging geopend in Veenendaal. KNAP! is door de centrale ligging in Veenendaal centrum makkelijk bereikbaar voor leerlingen vanaf het Rembrandt College, het CLV, het CSV en het Ichthus College. We hebben een fijn gebouw met stiltelokalen om huiswerk te maken en kleinere ruimtes om te overhoren en bijlessen te geven.

Een tegenvallend schooladvies of citostress? Loop je vast met het leren voor een toetsweek en kun je wel wat hulp gebruiken bij het plannen? Examenstress of persoonlijke studiebegeleiding om met een gerust hart je eindexamens in te gaan? De begeleiders van KNAP! Veenendaal helpen je graag! We bieden hulp op vele manieren.

Basisschool leerlingen

Voor basisschoolleerlingen biedt KNAP! Veenendaal individuele bijlessen, waarbij de bijlesdocent de leerlingen kan ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling. Tevens bieden wij ook Cito training, ter voorbereiding op de Cito toetsen, zowel individueel als in groepsverband.

Middelbare school leerlingen

Voor de middelbare schoolleerlingen biedt KNAP! Veenendaal persoonlijke studiebegeleiding, zo ondersteunen wij leerlingen met plan- en leerbegeleidinghuiswerkbegeleidingexamenbegeleiding en brugklasbegeleiding. De leerling gaat o.a. aan de slag met een (online) planning maken, leren leren en het aanleren van studietechnieken. Ook bieden wij voor alle leerlingen bijles aan, van bijles VMBO t/m bijles VWO.

Maak kennis met de vestigingsmanager van KNAP! Veenendaal

Jaime Nolten

“Iedere leerling is bijzonder op zijn of haar manier en het is de kunst om met de juiste structuur, humor en positiviteit het beste uit een leerling te halen”

Na een aantal jaar in het basisonderwijs en als Social Worker, besloot ik dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Als vestigingsmanager bij KNAP! wil ik de leerlingen ondersteunen en begeleiden in hun persoonlijke groei. Met mijn gedegen kennis en enthousiasme begrijp ik dat hard werken samengaat met ontspanning en gezelligheid.

Jaime 2

Een kijkje nemen bij KNAP! Veenendaal?

Kopje koffie of lekker glas limonade? 

Wilt u meer weten over de werkwijze en de mogelijkheden van KNAP!? Kom dan vrijblijvend langs voor een rondleiding, een kopje koffie of een kennismakingsgesprek. Daarnaast bieden wij een gratis proefdag aan voor een van de begeleidingsvormen bij KNAP! Meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, via het aanmeldformulier.

Openingstijden

Bij KNAP! hanteren we de volgende openingstijden.

Maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur
Op feestdagen is KNAP! gesloten

Leerlingen van de begeleiding zijn welkom op onderstaande tijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.30 uur
    Zaterdag en zondag van 11.00 tot 14.00 uur (alleen voor leerlingen in de huiswerkbegeleiding)

Bijlessen

  • Bijlessen kunnen gedurende de hele week, de avonduren en in het weekend worden ingepland, aan de hand van de beschikbaarheid van onze begeleiders

Werken bij KNAP! Veenendaal

Bij KNAP! Veenendaal zijn we altijd op zoek naar begeleiders! Wil je graag bijles geven, aan de slag als examentrainer of samen met een leerling een planning maken? Kom dan werken bij KNAP! Als begeleider bij KNAP! geef je individuele begeleiding aan leerlingen en draag je bij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast leer je zelf natuurlijk ook heel veel!

Kindpakket Veenendaal

Huishoudens met een laag inkomen kunnen via Gemeente Veenendaal het Kindpakket aanvragen. Hiermee kunnen bijlessen (deels) betaald worden. Meer informatie over het Kindpakket.