KNAP! De Meern

KNAP! De Meern

In het voorjaar van 2015 startte KNAP! met een vestiging in Leidsche Rijn aan de Zandweg in De Meern. De locatie ligt vlakbij het centrum en is goed bereikbaar vanaf de diverse scholen in de omgeving zoals het Amadeus Lyceum en het Leidsche Rijn College.

 

We hebben een fijn en ruim gebouw met twee grote lokalen voor trainingen, twee mooie stiltelokalen om huiswerk te maken en een aantal kleine ruimtes voor bijvoorbeeld bijles of individuele begeleiding. Kinderen van de basisschool, middelbare school en ook studenten kunnen bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en extra ondersteuning, bijvoorbeeld ter voorbereiding op de citotoets, de rekentoets, eindexamens of voor faalangsttraining.

 

Kom kennismaken met KNAP!

Wilt u meer weten over de werkwijze en de mogelijkheden van KNAP! Kom dan vrijblijvend langs voor een rondleiding en kennismakingsgesprek.  Neem hiervoor contact met ons op.

 

Gratis proefmiddag huiswerkbegeleiding

Overweegt uw huiswerkbegeleiding bij KNAP!? Laat uw kind gratis een middag proefdraaien. Neem hiervoor contact met ons op, via het aanmeldformulier

 

Dit maakt KNAP! speciaal

  • Ruime openingstijden: doordeweeks tot 19.00, in het weekend van 11.00 tot 15.00!
  • Afgestemd op de individuele leerling: Intake met persoonlijke leervoorkeurentest
  • Controle op het huiswerk: Elk huiswerkitem wordt gecheckt en overhoringen zijn in een aparte ruimte
  • Fris en jong team van (ortho)pedagogen, psychologen en docenten

Hannah Sevenhuijsen

Vestigingsmanager De Meern

 

‘Sinds april 2018 ben ik vestigingsmanager bij KNAP! De Meern. Door mijn studie kunstzinnige therapie heb ik leren kijken naar het individuele kind. Hierbij richt ik me graag op de krachten van leerlingen en leer ze deze zelf in te zetten bij hun ontwikkeling. Hierbij hecht ik veel waarde aan een veilige en warme omgeving. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen, sporten en te koken voor familie en vrienden!’

Laura Kouters

Assistent vestigingsmanager

 

Tijdens mijn studie om een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak Engels te behalen, merkte ik dat het lesgeven voor mij zoveel meer was dan alleen wat er zich binnen de vier muren van een klaslokaal afspeelde. Voor mij stond en staat de leerling centraal: de leerling moet gezien worden en zich vooral gezien voelen. Zo wil ik ook persoonlijk de leerling kunnen ondersteunen met zijn of haar leerproces. Als assistent vestigingsmanager bij KNAP! kan ik daar dan ook goed mijn ei in kwijt. Buiten KNAP! fotografeer ik graag en sta ik vaak ook in het theater met mijn eigen theatergroep.

Rondleiding met vestigingsmanager Hannah