KNAP! De Meern

KNAP! De Meern

In het voorjaar van 2015 startte KNAP! de eerste vestiging in Leidsche Rijn aan de Zandweg in De Meern. De locatie is centraal gelegen en is makkelijk bereikbaar voor leerlingen van verschillende middelbare scholen in Utrecht en regio Leidsche Rijn, zoals het Amadeus Lyceum en het Leidsche Rijn College.

We hebben een fijn en ruim gebouw met twee stiltelokalen om huiswerk te maken. Daarnaast hebben we een ruimte voor het geven van trainingen en een aantal kleine ruimtes voor bijles of individuele begeleiding.
Leerlingen van de basisschool en middelbare school kunnen bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en extra ondersteuning, bijvoorbeeld ter voorbereiding op de citotoets of de rekentoets.
Voor leerlingen die bezig zijn met hun eindexamens bieden wij examentraining en examenbegeleiding. Ook voor leerlingen in de brugklas bieden wij passende ondersteuning.

Maak kennis met de vestigingsmanager van KNAP! De Meern

Angela van Hees

Van kleins af aan wilde Angela al graag leerkracht worden en de PABO was dus een logische keuze voor haar. Tijdens haar studie ontdekte Angela dat ze het lesgeven aan een grote groep leuk vond maar pas echt in haar element is als ze de individuele leerling goed kan en mag begeleiden.

Angela geniet er van om leerlingen nieuwe kennis en vaardigheden aan te leren en ze op die manier verder te helpen in hun ontwikkeling. ‘Iedereen leert op zijn of haar eigen manier, ik stimuleer ieder kind om in zichzelf te geloven. Op die manier haal je er echt uit wat er in zit!’.

Kennismaken met Angela? Trek gerust bij KNAP! De Meern aan de bel!

Maak kennis met de begeleiders van KNAP! De Meern

Een kijkje nemen bij KNAP! De Meern?

Kopje koffie of lekker glas limonade? 

Wilt u meer weten over de werkwijze en de mogelijkheden van KNAP!? Kom dan vrijblijvend langs voor een rondleiding, een kopje koffie of een kennismakingsgesprek. Daarnaast bieden wij een gratis proefdag aan voor een van de begeleidingsvormen bij KNAP! Meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, via het aanmeldformulier.

Een virtuele rondleiding door KNAP! De Meern!