KNAP! De Meern

KNAP! De Meern

In het voorjaar van 2015 startte KNAP! de eerste vestiging in Leidsche Rijn aan de Zandweg in De Meern. De locatie is centraal gelegen en is makkelijk bereikbaar voor leerlingen van verschillende middelbare scholen in Utrecht en regio Leidsche Rijn, zoals het Amadeus Lyceum en het Leidsche Rijn College.

We hebben een fijn en ruim gebouw met twee mooie stiltelokalen om huiswerk te maken. Daarnaast hebben we een ruimte voor het geven van trainingen en een aantal kleine ruimtes voor bijvoorbeeld bijles of individuele begeleiding.
Leerlingen van de basisschool en middelbare school kunnen bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en extra ondersteuning, bijvoorbeeld ter voorbereiding op de citotoets of de rekentoets.
Voor leerlingen die bezig zijn met hun eindexamens bieden wij examentraining en examenbegeleiding. Ook voor leerlingen in de brugklas bieden wij passende ondersteuning.

Maak kennis met de vestigingsmanager van KNAP! De Meern

Hannah Sevenhuijsen

Activeren, samen passende leermethodes ontdekken, een luisterend oor zijn en af en toe een flinke preek geven; dat zijn de dingen waar ik mij dagelijks, met veel plezier, mee bezig houd bij KNAP!

Wat zijn kwaliteiten van de leerling? En waar liggen zijn/haar uitdagingen? Met mijn achtergrond als kunstzinnig therapeut en kunstdocent is het een groot plezier om hier bij KNAP! mee bezig te zijn en zo jongeren en hun ouders te ondersteunen.

Hannah

Een kijkje nemen bij KNAP! De Meern?

Kopje koffie of lekker glas limonade? 

Wilt u meer weten over de werkwijze en de mogelijkheden van KNAP!? Kom dan vrijblijvend langs voor een rondleiding, een kopje koffie of een kennismakingsgesprek. Daarnaast bieden wij een gratis proefdag aan voor een van de begeleidingsvormen bij KNAP! Meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, via het aanmeldformulier.

Openingstijden

Bij KNAP! hanteren we de volgende openingstijden.

Maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur
Op feestdagen is KNAP! gesloten

Leerlingen van de begeleiding zijn welkom op onderstaande tijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.30 uur
    Zaterdag en zondag van 11.00 tot 14.00 uur (alleen voor leerlingen in de huiswerkbegeleiding)

Bijlessen

  • Bijlessen kunnen gedurende de hele week, de avonduren en in het weekend worden ingepland, aan de hand van de beschikbaarheid van onze begeleiders.

Werken bij KNAP! De Meern

Bij KNAP! De Meern zijn we altijd op zoek naar begeleiders! Wil je graag bijles geven, aan de slag als examentrainer of samen met een leerling een planning maken? Kom dan werken bij KNAP! Als begeleider bij KNAP! geef je individuele begeleiding aan leerlingen en draag je bij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast leer je zelf natuurlijk ook heel veel!

Maak kennis met onze andere KNAPpe locaties

KNAP! heeft meerdere vestigingen door het land. Zo hebben we een vestiging in Vleuten en Woerden, maar ook in Veenendaal en op IJburg Amsterdam.