KNAP! Amsterdam IJburg

KNAP! huiswerkbegeleiding en bijles op IJburg

KNAP! IJburg zit in een prachtig gebouw aan het Theo van Goghpark met 2 grote stilteruimtes, een trainingsruimte en een aantal kleinere ruimtes voor het overhoren van huiswerk en voor bijles. In de grote lokalen geven we Plan- en leerbegeleiding, huiswerkbegeleiding en trainingen.

Ons pand ligt vlakbij het IJburg college en is makkelijk bereikbaar voor kinderen van basisscholen, middelbare scholen uit IJburg, Diemen en andere delen van Amsterdam.

Kinderen van de basisschool en middelbare school kunnen bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en extra ondersteuning, bijvoorbeeld ter voorbereiding op de citotoets, de rekentoets of voor eindexamens. Door middel van studiebegeleiding kunnen wij het zelfvertrouwen vergroten van uw kind.

Vestigingsmanager KNAP! IJburg

Danique Hilhorst

Als toegepaste psycholoog haal ik mijn energie uit het motiveren, begeleiden en coachen van de leerlingen. De leerlingen ondersteunen bij hun uitdagingen, hun daarin verder te helpen en te zien ontwikkelen, geeft mij een goed gevoel. Naast sommige uitdagingen heeft ook ieder zijn eigen kwaliteiten, deze kwaliteiten wil ik optimaal benutten om iedere leerling op een gepaste manier te begeleiden naar hun succes op school!

Kennismaken? Kom gezellig langs op IJburg voor een kopje koffie of thee!

Danique 2

Kopje koffie of lekker glas limonade? 

Wilt u meer weten over de werkwijze en de mogelijkheden van KNAP!? Kom dan vrijblijvend langs voor een rondleiding, een kopje koffie of een kennismakingsgesprek. Daarnaast bieden wij een gratis proefdag aan voor een van de begeleidingsvormen bij KNAP! Meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, via het aanmeldformulier.

Openingstijden

Bij KNAP! hanteren we de volgende openingstijden.

Maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur
Op feestdagen is KNAP! gesloten

Leerlingen van de begeleiding zijn welkom op onderstaande tijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.30 uur
    Zaterdag en zondag van 11.00 tot 14.00 uur (alleen voor leerlingen in de huiswerkbegeleiding)

Bijlessen

  • Bijlessen kunnen gedurende de hele week, de avonduren en in het weekend worden ingepland, aan de hand van de beschikbaarheid van onze begeleiders.

Werken bij KNAP! IJburg

Bij KNAP! IJburg zijn we altijd op zoek naar begeleiders! Wil je graag bijles geven, aan de slag als examentrainer of samen met een leerling een planning maken? Kom dan werken bij KNAP! Als begeleider bij KNAP! geef je individuele begeleiding aan leerlingen en draag je bij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast leer je zelf natuurlijk ook heel veel!

Scholierenvergoeding Gemeente Amsterdam

Huishoudens met een laag inkomen kunnen via Gemeente Amsterdam een Scholierenvergoeding aanvragen. Hiermee kan huiswerkbegeleiding en bijles (deels) betaald worden. Meer informatie over de Scholierenvergoeding.

Vestiging KNAP! IJburg