KNAP! Amsterdam IJburg

KNAP! huiswerkbegeleiding en bijles op IJburg

KNAP! IJburg zit in een prachtig gebouw aan het Theo van Goghpark met 2 grote stilteruimtes, een trainingsruimte en een aantal kleinere ruimtes voor het overhoren van huiswerk en voor bijles. In de grote lokalen geven we Plan- en leerbegeleiding, huiswerkbegeleiding en trainingen.

Ons pand ligt vlakbij het IJburg college en is makkelijk bereikbaar voor kinderen van basisscholen, middelbare scholen uit IJburg, Diemen en andere delen van Amsterdam.

Kinderen van de basisschool en middelbare school kunnen bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en extra ondersteuning, bijvoorbeeld ter voorbereiding op de citotoets, de rekentoets of voor eindexamens. Door middel van studiebegeleiding kunnen wij het zelfvertrouwen vergroten van uw kind.

Vestigingsmanager KNAP! IJburg

Robin Hamburger

“Leerlingen helpen om het beste uit zichzelf te kunnen en willen halen, is wat mij drijft als vestigingsmanager bij KNAP! Amsterdam IJburg. Door leerlingen in te laten zien waar hun kwaliteiten en talenten liggen en hoe zij deze het beste kunnen benutten, wil ik hun zelfvertrouwen vergroten en hen motiveren om zich in te zetten voor hun eigen toekomst. Ik vind het prachtig om te zien dat leerlingen, mede door onze begeleiding, zo enorm op kunnen bloeien en zo veel vooruitgang kunnen boeken. Ik ga dan ook iedere dag met veel plezier naar mijn werk!”

Robin 1

Kopje koffie of lekker glas limonade? 

Wilt u meer weten over de werkwijze en de mogelijkheden van KNAP!? Kom dan vrijblijvend langs voor een rondleiding, een kopje koffie of een kennismakingsgesprek. Daarnaast bieden wij een gratis proefdag aan voor een van de begeleidingsvormen bij KNAP! Meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, via het aanmeldformulier.

Openingstijden

Bij KNAP! hanteren we de volgende openingstijden.

Maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur
Op feestdagen is KNAP! gesloten

Leerlingen van de begeleiding zijn welkom op onderstaande tijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.30 uur
    Zaterdag en zondag van 11.00 tot 14.00 uur (alleen voor leerlingen in de huiswerkbegeleiding)

Bijlessen

  • Bijlessen kunnen gedurende de hele week, de avonduren en in het weekend worden ingepland, aan de hand van de beschikbaarheid van onze begeleiders.

Werken bij KNAP! IJburg

Bij KNAP! IJburg zijn we altijd op zoek naar begeleiders! Wil je graag bijles geven, aan de slag als examentrainer of samen met een leerling een planning maken? Kom dan werken bij KNAP! Als begeleider bij KNAP! geef je individuele begeleiding aan leerlingen en draag je bij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast leer je zelf natuurlijk ook heel veel!

Scholierenvergoeding Gemeente Amsterdam

Huishoudens met een laag inkomen kunnen via Gemeente Amsterdam een Scholierenvergoeding aanvragen. Hiermee kan huiswerkbegeleiding en bijles (deels) betaald worden. Meer informatie over de Scholierenvergoeding.

Vestiging KNAP! IJburg