KNAP! Amsterdam IJburg

KNAP! huiswerkbegeleiding en bijles op IJburg

KNAP! IJburg zit in een prachtig gebouw aan het Theo van Goghpark met 2 grote stilteruimtes, een trainingsruimte en een aantal kleinere ruimtes voor het overhoren van huiswerk en voor bijles. In de grote lokalen geven we huiswerkbegeleiding en trainingen.

 

Ons pand ligt vlakbij het IJburg college en is  makkelijk bereikbaar voor kinderen van basisscholen, middelbare scholen uit IJburg, Diemen en andere delen van Amsterdam.

 

Kinderen van de basisschool, middelbare school en ook studenten kunnen bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en extra ondersteuning, bijvoorbeeld ter voorbereiding op de citotoets, de rekentoets, eindexamens of voor faalangsttraining.

 

Kom kennismaken met KNAP!

Wil je meer weten over de werkwijze en mogelijkheden bij KNAP! Kom dan vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. Neem hierover contact met ons op

 

Gratis proefmiddag huiswerkbegeleiding

Overweegt u huiswerkbegeleiding bij KNAP!? Laat uw kind gratis een middag proefdraaien. Neem hiervoor contact met ons op, via het aanmeldformulier

 

Dit maakt KNAP! bijzonder

  • Ruime openingstijden: doordeweeks tot 19.00, in het weekend van 11.00 tot 15.00!
  • Afgestemd op de individuele leerling: Intake met persoonlijke leervoorkeurentest
  • Controle op het huiswerk: Elk huiswerkitem wordt gecheckt en overhoringen zijn in een aparte ruimte
  • Fris en jong team van (ortho)pedagogen, psychologen en docenten

 

Scholierenvergoeding Gemeente Amsterdam

Huishoudens met een laag inkomen kunnen via Gemeente Amsterdam een Scholierenvergoeding aanvragen. Hiermee kan huiswerkbegeleiding en bijles (deels) betaald worden. Meer informatie over de Scholierenvergoeding.

Eva Schouten

Vestigingsmanager KNAP! IJburg

 

Sinds november 2018 ben ik vestigingsmanager bij KNAP! IJburg. Tijdens mijn school- en studiecarrière heb ik gemerkt dat je plannen en leren voor jezelf leuk kan maken door te onderzoeken welke stijl voor jou werkt, om het vervolgens eigen te maken. Ook nu ik ouder ben pluk ik daar nog steeds de vruchten van. Ik wil leerlingen graag inspireren om samen met KNAP! te ontdekken wat voor hen het beste werkt en toe te werken naar meer zelfstandigheid. Hier zullen ze hun leven lang wat aan hebben. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, lekker dineren en op pad met vrienden en familie.

Vestiging KNAP! IJburg