KNAP! Amsterdam IJburg

KNAP! basisschool trainingen en bijles op IJburg

KNAP! IJburg zit in een prachtig gebouw aan het Theo van Goghpark met 2 grote stilteruimtes, een trainingsruimte en een aantal kleinere ruimtes voor bijles. In de grote lokalen geven we basisschool trainingen.

Ons pand is makkelijk bereikbaar voor kinderen van basisscholen uit IJburg, Diemen en andere delen van Amsterdam.

Kinderen van de basisschool kunnen bij ons terecht voor bijles of basisschooltrainingen. Door middel van studiebegeleiding kunnen wij het zelfvertrouwen vergroten van uw kind.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de werkwijze en de mogelijkheden van KNAP!? Neem dan gerust contact met ons op via het het aanmeldformulier.

Openingstijden

Bijlessen

  • Bijlessen kunnen gedurende de hele week, de avonduren en in het weekend worden ingepland, aan de hand van de beschikbaarheid van onze begeleiders.

Trainingen

  • De trainingen vinden wekelijks plaats op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 15.00 uur en van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Werken bij KNAP! IJburg

Bij KNAP! IJburg zijn we altijd op zoek naar begeleiders! Wil je graag bijles geven of aan de slag als basisschool trainer? Kom dan werken bij KNAP! Als begeleider bij KNAP! geef je begeleiding aan leerlingen en draag je bij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast leer je zelf natuurlijk ook heel veel!

Scholierenvergoeding Gemeente Amsterdam

Huishoudens met een laag inkomen kunnen via Gemeente Amsterdam een Scholierenvergoeding aanvragen. Hiermee kan huiswerkbegeleiding en bijles (deels) betaald worden. Meer informatie over de Scholierenvergoeding.

Vestiging KNAP! IJburg