Training Leer Leren

In de training leer leren, leren leerlingen in één dag hoe je beter kunt leren in minder tijd. We gaan in op het onderdeel ‘hoe werken je hersenen’ en leggen aan de hand van een handig stappenplan uit welke fases van het leren doorlopen moeten worden om kennis op te kunnen nemen. Daarnaast gaan we aan de slag met diverse studietechnieken zoals mindmappen en snellezen. Mindmappen is een krachtige en creatieve manier om aantekeningen en samenvattingen te maken en informatie te structureren. Bij het snellezen richten we ons op het snel en efficiënt lezen met meer begrip.

Na deze dag zal de leerling merken dat leren leuk kan zijn en dat je op een ontspannen wijze beter en sneller kan leren door de hersens anders te benutten. De training ‘Leer Leren in 1 dag’ is bedoeld voor alle middelbare scholieren (vmbo/mavo, havo, vwo) die nieuwe leertechnieken willen gaan toepassen op hun schoolwerk.

Leer leren training

De training Leer leren is ontwikkeld door Purple Monkey Breinonderwijs en is inclusief cursusmateriaal. Deelnemers ontvangen o.a. het boek Leer Leren als naslagwerk (auteur Purple Monkey trainer John Cliteur), Purple Monkey Mindmap-blok, set Stabilo mindmapstiften, Stabilo markeerstift en jongleerballen.

De training wordt 4 keer per jaar in de vakanties op onze locatie in Vleuten gegeven. De data van deze trainingen vind je hieronder.

Tarieven

Meer informatie over de kosten van de Leer Leren training vindt u op de tarievenpagina.

 

Naast de verschillende trainingen biedt KNAP! ook huiswerkbegeleiding en bijles.