Leren leren met training bij KNAP!

Leren Leren trainingLeer Leren training

Leren leren is belangrijk. Al op jonge leeftijd maken kinderen toetsen en houden scholen de vorderingen bij. Op de middelbare school is het lastig om van niveau te wisselen, waardoor het van belang is dat een leerling vanaf het begin op het juiste schoolniveau komt. Het helpt hierbij om te leren leren.

 

Leer Leren methode

KNAP! begeleidt niet alleen bij het maken van huiswerk. We leren hoe je zelf slimmer kunt leren en studeren. We bieden de training Leer Leren aan, ontwikkeld door Purple Monkey Breinonderwijs. Kinderen leren hier hoe ze zo effectief en efficiënt mogelijk kunnen leren.

 

Tijdens de training Leer Leren gaan in op concentratie, motivatie, het omgaan met storingen, de studie-omgeving, het stellen van doelen, mindmappen, onderscheiden van hoofd- en bijzaken in teksten, het opvoeren van de leessnelheid, indelen van een studiesessie, het maken van een gedegen studieplan en nog veel meer.

 

Leren plannen

Voor veel leerlingen en met name brugklassers is het lastig om te leren planning. Het doel van de training Leer Leren is dat kinderen minder tijd aan het huiswerk hoeven te besteden en dat de studieresultaten desondanks verbeteren.

 

Tijdens de huiswerkbegeleiding passen we alles wat uw kind leert in de training zo veel mogelijk toe bij de aanpak van het eigen schoolwerk. Zo kunnen de kennis die leerlingen opdoen en de technieken die zij leren goed inslijten en verandert de manier van leren definitief.

 

Locaties training Leer Leren

KNAP! heeft vestigingen in Amsterdam ( IJburg), Utrecht (Leidsche Rijn; Vleuten & De Meern), Veenendaal en Woerden. Op alle vestigingen wordt de training Leer Leren minimaal vier keer per jaar gehouden. Ook zijn we 7 dagen per week geopend voor huiswerkbegeleiding, bijles en overige studiehulp.

 

Schrijf je nu in voor de volgende training Leer Leren of stel uw vraag via info@knapleren.nl of 020 716 36 91.