Trainingen

Trainingen bij KNAP!

Met de trainingen van KNAP! is het mogelijk om in korte tijd de leerling de handvatten te geven die nodig zijn om weer zelf verder te kunnen. Dus heeft uw kind een steuntje in de rug nodig bij de cito’s, kennis nodig over hoe hij of zij het beste kan leren of is extra uitleg en oefening voor de eindexamens noodzakelijk? Door het volgen van één van onze trainingen kan uw zoon of dochter in korte tijd de vaardigheden en kennis op doen die hij of zij nodig heeft. De trainingen zijn in extra aanvulling op de begeleiding en bijlessen te volgen, maar kunnen natuurlijk ook afzonderlijk gevolgd worden.

Training Leer Leren

Cito training

Bij KNAP! is het mogelijk om citotrainingen te volgen. Dit kan zowel in een groep als individueel. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van een opdrachtenboekje dat speciaal door KNAP! is ontwikkeld voor leerlingen uit groep 6, 7 en 8. We oefenen met Cito-opgaven, kijken samen welke oplossingsstrategie voor uw kind werkt en we leren de kinderen omgaan met tijdsdruk. Zo heeft uw kind de juiste tools en kennis om met zelfvertrouwen de citotoetsen te maken.

Examentraining groep

Tijden het leren toch het idee dat er wat extra hulp of uitleg nodig is bij de eindexamens? Bij KNAP! kunnen examenleerlingen bij ons terecht voor examentrainingen voor alle vakken en niveaus. In de examentraining komen alle onderwerpen aan bod, wordt er geoefend met de examenvraagstelling en worden er oefenexamens gemaakt. Zo kan de leerling in korte tijd de kennis en vaardigheden op doen om met zelfvertrouwen de eindexamens tegemoet te gaan. De trainingen bestaan uit 2 dagen intensieve begeleiding en vinden plaats in de meivakantie.

Examentraining individueel

Liever niet wachten tot het eind van het schooljaar met het starten van een examentraining? Of toch graag een individuele training? Dan is het ook mogelijk om een individuele examentraining te volgen bij KNAP!. Deze training is het hele schooljaar direct in te plannen en is afgestemd op de hulpvraag van de leerling. Zo kan er aan het begin van het schooljaar direct begonnen worden met de voorbereiding op de eindexamens. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!

Leer- lerentraining

Met de training Leer Leren helpen we leerlingen om beter en effectiever te leren en studeren. Tijdens de training gaan we in op concentratie, motivatie, het omgaan met storingen, de studieomgeving, het stellen van doelen, mindmappen, onderscheiden van hoofd- en bijzaken in teksten, het opvoeren van je leessnelheid, indelen van een studeersessie en het maken van een gedegen studieplanning. De training duurt 1 dag en wordt gegeven in de vakanties op onze locatie in Vleuten.

 

Heeft u vragen over de trainingen of bent u benieuwd wat het beste bij uw zoon of dochter past? Neem dan contact op met één van onze locaties. Wij denken graag met u mee.