Over KNAP!

Vestiging Veenendaal

KNAP! huiswerkbegeleiding en bijles in Veenendaal

 

KNAP! heeft begin 2017 een vestiging geopend in Veenendaal. KNAP! Veenendaal is gevestigd in het centrum, aan het Suikervat. We hebben een mooi gebouw met een stiltelokaal om huiswerk te maken en kleinere ruimtes om te overhoren en bijlessen te geven.

 

Kinderen van de basisschool, middelbare school en ook studenten kunnen bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en extra ondersteuning, bijvoorbeeld ter voorbereiding op de citotoets, de rekentoets, eindexamens of voor faalangsttraining.

 

Door de centrale ligging is KNAP! gunstig gelegen voor leerlingen uit Veenendaal en de omliggende dorpen en goed bereikbaar vanaf het Ichthus College, het CLV, het CSV en het Rembrandt College.

 

 

Kom kennismaken met KNAP!

Wilt u meer weten over de werkwijze en de mogelijkheden van KNAP! Kom dan vrijblijvend langs voor een rondleiding en kennismakingsgesprek.  Neem hiervoor contact met ons op.

 

Gratis proefmiddag huiswerkbegeleiding

Benieuwd of huiswerkbegeleiding wat voor uw kind is? laat  hem of haar vrijblijvend een middag proefdraaien. Neem hiervoor contact met ons op, via het contactformulier.

 

Dit maakt KNAP! speciaal

  • Ruime openingstijden: doordeweeks tot 19.00, in het weekend van 11.00 tot 15.00!
  • Afgestemd op de individuele leerling: Intake met persoonlijke leervoorkeurentest
  • Controle op het huiswerk: Elk huiswerkitem wordt gecheckt en overhoringen zijn in een aparte ruimte
  • Fris en jong team van (ortho)pedagogen, psychologen en docenten

 

Kindpakket van Gemeente Veenendaal

Huishoudens met een laag inkomen kunnen via Gemeente Veenendaal het Kindpakket aanvragen. Hiermee kan huiswerkbegeleiding en bijles (deels) betaald worden. Meer informatie over het Kindpakket.

 

Rustige plek waar je goed kan leren en waar nodig geholpen kan worden. Maar waar het ook heel gezellig en leuk is.

Ties

5 VWO

Motivatie, overzicht, leren leren. KNAP zoals KNAP! dat bij onze zoon heeft kunnen bewerkstelligen!

Ouders leerling 3 HAVO

Door alles wat er op onze zoon afkwam in groep 1 van het Gymnasium werden ook wij overdonderd. We hebben er voor gekozen om onze zoon bij KNAP! in het brugklaspakket van 3 maanden te zetten. We hadden geen betere keuze kunnen maken! In 'no time' hebben ze onze zoon daar vertrouwen, enthousiasme, inzicht in plannen en leren en plezier in het studeren in het algemeen gegeven. De stimulerende, enthousiaste en professionele manier van werken bij KNAP! heeft het beste in onze zoon naar boven gebracht. Fijn om te weten dat we altijd nog terug kunnen vallen door meer of minder dagen in te zetten!

Karin Reitsma

Moeder van zoon 12 jaar

KNAP! Leren & Meer

Vestiging Veenendaal
Suikervat 1-3
3901 TA Veenendaal
T: 0318 79 10 25
veenendaal@knapleren.nl

 

Meer informatie?

Neem contact op met KNAP! Veenendaal
0318 79 10 25

Of meld je direct aan

 

Openingstijden

 

Maandag t/m vrijdag: 13.00 – 19.00
Zaterdag: 11.00 – 15.00
Zondag: 11.00 – 15.00

 

Tijdens schoolvakanties zijn we voor huiswerkbegeleiding geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 13.00-16.00 uur.

 

U bent van harte welkom om langs te komen. Bel of mail om een afspraak te maken.

Esther Hoezen
Vestigingsmanager KNAP! Veenendaal

 

“Mijn naam is Esther Hoezen. Ik ben in 2014 afgestudeerd als algemeen pedagoog. Na ruim een jaar met plezier te hebben gewerkt als assistent vestigingsmanager bij KNAP! Woerden ben ik sinds 1 februari begonnen als vestigingsmanager van KNAP! Veenendaal. Ik heb het enorm naar mijn zin in dit bedrijf en krijg energie van de collega’s en de leerlingen om mij heen. Mijn dag is goed als ik de leerling kennis heb bijgebracht, heb geholpen zijn structuur te vinden en hem voldaan naar huis heb laten gaan. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten. Of ik nou ga zwemmen, ga hardlopen in een mooi stukje natuur of ga wielrennen/mountainbiken met een groep vrienden, ik word overal blij van”.

Esther KNAP! Woerden
Bij ons is iedereen KNAP!