Wie zijn wij?

KNAP! is een jonge organisatie met een enthousiast, open en gedreven team. We zijn groot fan van pubers en we genieten van hun eigenwijze kijk op de wereld. Bovenal geloven wij in een toekomst waarbij alle leerlingen door middel van zelfkennis, zelfsturing en het inzetten van de juiste studieskills schoolsucces kunnen behalen.

Individuele kijk & Positieve mindset
Een positieve mindset en openstaan voor het leren zijn belangrijk voor goede leerprestaties. Wij gaan altijd uit van de mogelijkheden en potentie van de leerlingen. We zijn enthousiast, denken mee, geven opbouwende feedback en beschouwen fouten als leermomenten. Daarnaast staan we voor persoonlijke aandacht en wordt het aanbod altijd afgestemd op het tempo en het niveau van de leerling.

Kwaliteit, Kennis & Kunde
Voor ons is kwaliteit één van de belangrijkste zaken. We dragen er zorg voor dat de kwaliteit van de geboden diensten altijd voldoet aan onze hoge eisen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om iedere leerling optimaal te ondersteunen. Ons personeel is geschoold om de juiste begeleiding te bieden.

Openheid  & Communicatie
We houden van open en eerlijk! Gaat het goed? Super! Gaat het minder vlot dan verwacht? Dan hoort u dat ook van ons. Door regelmatige voortgangsgesprekken en open communicatie dragen we zorg voor een optimale begeleiding van onze leerlingen in samenwerking met jullie.

Wij staan voor:

Openheid
We houden van open en eerlijk! Gaat het goed? Super! Gaat het minder vlot dan verwacht? Dan hoor je dat ook van ons. Door regelmatige voortgangsgesprekken en open communicatie dragen we zorg voor een optimale begeleiding van onze leerlingen in samenwerking met jullie.

Positieve mindset
Een positieve mindset en openstaan voor het leren zijn belangrijk voor goede leerprestaties. Wij gaan altijd uit van de mogelijkheden en potentie van onze leerlingen. We zijn enthousiast, denken mee, geven opbouwende feedback en beschouwen fouten als leermomenten.

Kwaliteit
Voor ons is kwaliteit één van de belangrijkste zaken. We dragen er zorg voor dat de kwaliteit van de geboden diensten altijd voldoet aan onze hoge eisen.

Verantwoordelijkheid
Zelfsturing bestaat voor een groot deel uit verantwoordelijkheid nemen voor het eigen leerproces.  Wij bieden hier de juiste ondersteuning bij. We nemen de regie niet uit handen maar bieden de leerling alle tools voor het optimaliseren van het eigen leerproces. Zo behoudt de leerling altijd de verantwoordelijkheid.

Maatwerk voor elke leerling
Visueel ingesteld of juist auditief? Veel beweging nodig of een eindeloze concentratieboog? Iedereen leert anders, daarom passen we de begeleiding aan op de leerstijl van de leerling.

Humor
Huiswerk maken, leren voor toetsen of extra les krijgen voor dat lastige vak, het is nou eenmaal niet het leukste wat er is. Een goede dosis humor helpt dan wel om de zaken wat luchtiger te maken.