Franchise

Franchising is een hechte vorm van samenwerking tussen juridisch zelfstandige ondernemers, de franchisegever en de franchisenemer, die onder gebruikmaking van een gemeenschappelijke naam en met een uniforme uitstraling producten en diensten aanbieden aan afnemers.

Franchise wordt beschouwd als een relatief veilige manier van ondernemen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de slagingskans van startende ondernemers in franchiseverband rond de 90% ligt, daarnaast worden in franchiseverband gemiddeld betere resultaten gerealiseerd dan bij niet-samenwerkende zelfstandige ondernemers (Bron: Franchise+).

Waarom kiezen wij voor franchise?

Waarom KNAP! voor franchise heeft gekozen? Met franchise kom je verder! Wij geloven dat wij met onze aanpak elke leerling kunnen helpen om schoolsucces te behalen! Maar dat kunnen wij niet alleen. Om alle leerlingen van Nederland te bereiken kiezen wij bewust voor franchise. Want door samen te werken met ambitieuze ondernemers combineren wij de beste eigenschappen van KNAP! met lokaal ondernemerschap. Zo helpen wij samen leerlingen op hun route naar succes op school in heel Nederland.

Meer informatie?

Meer informatie over de KNAP! franchiseformule lees je op onze franchiseformule pagina. Ben je nieuwsgierig naar wat het profiel is van onze ideale franchisenemer of wil je onderdeel worden van ons succesverhaal? Op onze pagina wie zoeken wij vind je hier alle informatie over. Ook hebben wij het traject voorafgaand aan het openen van jouw eigen vestiging uitgewerkt in een stappenplan, zo weet je precies wat er allemaal komt kijken bij het starten van jouw eigen locatie.

Vragen of kennis maken?

Heb je vragen, wil je meer informatie over franchise of vind je het leuk om vrijblijvend kennis te komen maken? Dat kan! Wij vinden het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Neem hiervoor contact op met onze franchisemanager Anouk Oude Sogtoen per mail via anouk.oude-sogtoen@knapleren.nl of door het invullen van het volgende formulier.

Franchise

Anouk Oude Sogtoen

“Als franchisemanager ga ik samen met franchisenemers het avontuur aan om iedere locatie tot een succes te maken! Met mijn ervaring als vestigingsmanager bij KNAP! weet ik precies wat er komt kijken bij het dagelijks runnen van een vestiging. Naast dat ik altijd klaar sta als vraagbaak zal ik advies geven omtrent locatie en inrichting, maar denk ik ook graag mee op het gebied van marketing, de prijsstelling en alle zaken die komen kijken bij het starten van je eigen business. Daarnaast draag ik zorg voor de overdracht van onze kennis, werkwijze en de benodigde vaardigheden.”


Ben je benieuwd hoe onze en daarmee ook mijn eerste stappen in de wereld van franchise werden gezet? Lees dan mijn blog