KNAP! Leiden

KNAP! Leiden

In een gedeeld pand aan de Kooilaan te Leiden verzorgen wij onze trainingen en bijlessen voor basisschoolleerlingen. Het pand is gelegen naast een winkelcentrum en gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets en openbaar vervoer.

Trainingen

Op onze locatie in Leiden bieden wij groepstrainingen aan kinderen voor de basisschool. Kan uw kind wat extra hulp gebruiken bij het rekenen? Scoort uw kind op de Cito toetsen anders dan op de methode toetsen? Heeft uw kind een achterstand bij taal en spelling of moeite met begrijpend lezen? Met de trainingen van KNAP! is het mogelijk om in korte tijd de leerling de handvatten te bieden die nodig zijn om weer zelf verder te kunnen.

Bijles

Daarnaast bieden wij op onze locatie in Leiden ook bijlessen voor leerlingen van de basisschool. Aangezien bij ons de leerling altijd centraal staat bieden wij bijlessen 1 op 1. Zo heeft de docent echt aandacht voor wat uw kind lastig vindt en kan er direct bijgestuurd worden waar nodig. Aan het eind van de bijles ontvangt u een verslag per mail.

Maak kennis met onze basisschooltrainer in Leiden

Femke 

Na mijn PABO te hebben afgerond was ik nog niet uitgeleerd en zocht ik naast het lesgeven een nieuwe uitdaging. Ik sta 3 dagen per week voor groep 6 op een school in Leiden en ben daarnaast werkzaam bij KNAP! Ik vind het onwijs leuk om individueel aan het werk te zijn met kinderen en daarbij vooral te kijken naar wat een kind nodig heeft om het leren nog plezieriger en effectiever te maken. Met veel enthousiasme en humor probeer ik de kinderen inzicht te geven in de leerstof en het te laten aansluiten aan hun belevingswereld. Ik vind het belangrijk dat kinderen snappen waaróm ze iets leren en hoe ze dit zo goed mogelijk kunnen doen. Met mijn recente vakkennis over het onderwijs denk ik de kinderen een goede helpende hand te kunnen bieden in hun stappen richting het middelbaar onderwijs en hun latere toekomst.

Femke (002)

Meer informatie of een afspraak maken

Wilt u meer weten over de werkwijze en de mogelijkheden van KNAP!? Of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, via het contactformulier of op per telefoon op het volgende nummer: 0318 – 791 025

Openingstijden bijlessen en trainingen

De trainingen vinden plaats op woensdagmiddag van 15.30 – 16.30 uur

De bijlessen kunnen worden ingepland op woensdagmiddag van 14.30 – 15.30 uur en van 16.30 – 17.30 uur, aan de hand van de beschikbaarheid van onze begeleiders.

Tarieven

Meer informatie over de kosten van de training en/of bijles bij KNAP! Leiden kunt u hier downloaden of vinden op de tarievenpagina. 

Werken bij KNAP!

Bij KNAP! zijn we altijd op zoek naar begeleiders! Wil je graag bijles geven of aan de slag als basisschooltrainer? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina.