KNAP! Amsterdam De Pijp

KNAP! De Pijp bevindt zich in een prachtig gebouw aan het Cornelis Troostplein. KNAP! De Pijp biedt bijles en groepstrainingen in de daarvoor geschikte, grote en lichte ruimtes.

Ons pand is makkelijk bereikbaar voor kinderen van basisscholen en middelbare scholen uit Amsterdam Zuid, Amsterdam Centrum en andere delen van Amsterdam.

Bijles

Kinderen van de basisschool en middelbare school kunnen bij ons terecht voor bijles. Aangezien bij ons de leerling altijd centraal staat bieden wij bijlessen 1 op 1. Daardoor heeft de docent echt aandacht voor wat uw kind lastig vindt en kan er direct bijgestuurd worden waar nodig. Aan het eind van de bijles ontvangt u een verslag per mail.

Trainingen

KNAP! biedt daarnaast ook groepstrainingen aan kinderen voor de basisschool. Kan uw kind wat extra hulp gebruiken bij het rekenen? Heeft uw kind een achterstand bij taal en spelling of moeite met begrijpend lezen? Met de trainingen van KNAP! is het mogelijk om in korte tijd de leerling de handvatten te geven die nodig zijn om weer zelf verder te kunnen.

Begeleiding bij KNAP!

Heeft uw kind moeite met het plannen van het huiswerk, het gestructureerd leren voor toetsen of heeft hij of zij extra hulp nodig bij het leren leren? Voor de verschillende begeleidingsvormen verwijzen we u graag naar KNAP! IJburg.

Meer informatie of een afspraak maken

Wilt u meer weten over de werkwijze en de mogelijkheden van KNAP!? Meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, via het contactformulier.

Openingstijden bijlessen en trainingen

Bijlessen en trainingen kunnen gedurende de hele week, de avonduren en in het weekend worden ingepland, aan de hand van de beschikbaarheid van onze begeleiders.

Werken bij KNAP! De Pijp

Bij KNAP! De Pijp zijn we altijd op zoek naar begeleiders! Wil je graag bijles geven of aan de slag als basisschooltrainer? Als bijlesdocent bij KNAP! geef je individuele begeleiding aan leerlingen en draag je bij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast leer je zelf natuurlijk ook heel veel! Meer informatie

Bijlesdocent