Coronavirus

Vanwege het Coronavirus zijn de vestigingen van KNAP! vanaf maandag 16 maart tot en met 28 april fysiek gesloten. De begeleiding wordt online en telefonisch voortgezet. Lees hieronder meer over de maatregelen van KNAP! Leren & Meer.  

Begeleiding

De Plan- en leerbegeleiding, Huiswerkbegeleiding, Brugklasbegeleiding en Examenbegeleiding van de leerlingen wordt voortgezet. We zullen de leerling hierin online en via de telefoon ondersteunen door samen het werk in te plannen, vragen te beantwoorden en te werken aan de studievaardigheden.

We grijpen deze periode aan om samen met de leerling alle eventuele achterstanden die er zijn weg te werken, vooruit te kijken naar de toetsen die er nog aan komen en extra hulp te bieden bij de lastige vakken. Op die manier willen we de leerling helpen om met goede cijfers het schooljaar af te sluiten en over te gaan naar het volgende leerjaar!

Meer informatie over de online begeleiding vindt u hier.

Bijlessen

Kan uw zoon of dochter extra hulp gebruiken bij een bepaald vak? Loopt uw zoon of dochter achter op de lesstof? Of vindt hij of zij een vak gewoon lastig? KNAP! biedt 1 op 1 online bijlessen voor alle vakken en op alle niveaus!

Meer informatie over de online bijlessen van KNAP! vindt u hier.

Basisschooltrainingen

We kunnen een deel van de begeleiding online verzorgen maar voor de basisschooltraining is dit helaas niet mogelijk. We zullen daarom de ingeplande trainingen voor u bewaren om op een later moment, als de scholen weer open zijn, weer in te plannen.

Vragen

Mocht u vragen hebben, stel ze gerust. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar!