KNAP! vestigingen weer open!

We verwelkomen de leerlingen weer graag op onze vestigingen! Uiteraard nemen we alle veiligheidsmaatregelen in acht en zullen wij de 1,5 meter waarborgen.

We hopen dat jullie de afgelopen periode in goede gezondheid samen thuis zijn doorgekomen. Wij kunnen ons voorstellen dat dit op het gebied van het schoolwerk soms een behoorlijke uitdaging zal zijn geweest. We willen daarom in de laatste periode van het schooljaar ondersteuning kunnen bieden. Juist nu is het ontzettend belangrijk om dit schooljaar goed af te sluiten, in te halen wat mogelijk is om zo volgend schooljaar een goede start te kunnen maken.

Begeleiding

De fysieke Plan- en leerbegeleiding, Huiswerkbegeleiding en Brugklasbegeleiding van de leerlingen wordt voortgezet. Onze vestigingen zijn (her)ingericht om de begeleiding volgens de normen van het RIVM te bieden.

Online begeleiding
Daarnaast bieden we ook nog de online begeleiding aan. We zullen de leerling hierin online en via de telefoon ondersteunen door samen het werk in te plannen, vragen te beantwoorden en te werken aan de studievaardigheden.

Meer informatie over de online begeleiding vindt u hier.

Bijlessen

De bijlessen kunnen weer plaatsvinden op de vestiging. Ouders kunnen zelf de bijlessen weer inplannen. Daarnaast bieden we ook online bijlessen.

Meer informatie over de online bijlessen van KNAP! vindt u hier.

Basisschooltrainingen

De basisschooltrainingen zijn weer van start! Meer info? Neem gerust contact op met de desbetreffende vestiging.

Vragen

Mocht u vragen hebben, stel ze gerust. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar!