Brugklastraining

Van groep 8 leerling naar echte brugpieper!

Het brugklasjaar is voor veel leerlingen een leuk maar ook spannend jaar. De overstap van groep 8 naar de brugklas is een grote overgang en er verandert veel. Alles is nieuw voor brugklassers. Er wordt direct veel van ze gevraagd; ze moeten hun weg op school vinden en leren plannen. Je krijgt van verschillende docenten les, terwijl je op de basisschool je eigen lokaal met eigen leraar of lerares had. Dit kan allemaal erg overweldigend zijn en het is dan ook belangrijk dat hier goed op voorbereid wordt. Een goed begin is immers het halve werk!

Cito Training KNAP

De training

Door de Coronacrisis en de bijpassende maatregelen is er op school minder tijd en aandacht voor de overgang naar de middelbare school. Deze interactieve training zorgt ervoor dat de overstap van basisonderwijs naar middelbaar onderwijs soepel verloopt. Na deze training heeft de leerling alle handvatten in huis om het brugklasjaar succesvol te starten.

Voor wie:

De brugklastraining is gemaakt voor leerlingen van de basisschool van groep 8 die naar de middelbare school gaan in september 2020.

Wanneer:

  • Dinsdag 25 augustus 2020

De training vindt plaats bij vestiging KNAP! Vleuten. Bij voldoende aanmeldingen kan de training ook op andere locaties gegeven worden.

Handig om te weten:

  • De training wordt gegeven op 1 dag
  • De training begint om 09.30 en duurt tot 15.30 uur
  • De training is inclusief korte pauzes met koekjes en limonade.

Meer informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze locaties. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Tarieven:

De kosten voor de brugklastraining bedragen €245,- per leerling.