Bijles voor de basisschool

Kan uw kind wat extra hulp gebruiken bij het rekenen? Heeft uw kind een achterstand bij taal en spelling of moeite met begrijpend lezen? KNAP! biedt bijles aan kinderen voor de basisschool van groep 3 tot en met groep 8.

Individuele aandacht en begeleiding basisschool bijles

Bij KNAP! krijgt de basisschool leerling de individuele aandacht en begeleiding die nodig is om weer aan te haken bij de rest van de klas. De bijlessen zijn één-op-één, waardoor de les kan worden aangepast aan de behoefte van de leerling. De bijles is vooral gericht op het verbeteren van de basisvaardigheden rekenen, taal en begrijpend lezen. We bieden ook hulp op andere gebieden, bijvoorbeeld bij het maken van een werkstuk of het voorbereiden van een spreekbeurt.

basisschoolbegeleider

Flexibel dankzij de strippenkaart

Voor de basisschool bijlessen maken we gebruik van een strippenkaart. Een strip is 1 uur individuele begeleiding. Je kunt kiezen uit een 5- of 10-strippenkaart die een jaar geldig is. Via ons reserveringssysteem is het mogelijk om de bijlessen zelf online in te plannen. De bijlessen kunnen zowel doordeweeks als in het weekend plaats vinden, op basis van beschikbaarheid. De bijlessen van KNAP! zijn altijd één-op-één. Na elke bijles ontvangt u een evaluatieverslag via de mail, zo ben je direct op de hoogte van de voortgang!

Bijles basisschool

Tarieven

Meer informatie over de kosten van de basisschool bijles kunt u vinden op de locatiepagina van uw vestiging.

De Meern | Amsterdam IJburg | Woerden | Vleuten | Veenendaal | Leiden