Basisschool

Loopt uw kind achter op de leerstof? Of kan uw kind wel wat extra hulp gebruiken bij rekenen, taal of begrijpend lezen? Wij vinden het belangrijk dat iedere leerling de hulp krijgt die hij of zij nodig heeft. Daarom biedt KNAP! het hele jaar door bijles en trainingen voor leerlingen van de basisschool.

Trainingen

Met de trainingen van KNAP! is het mogelijk om in korte tijd de leerling de handvatten te geven die nodig zijn om weer zelf verder te kunnen. Dus heeft uw kind een steuntje in de rug nodig bij de cito’s, kennis nodig over hoe hij of zij het beste kan leren of is extra uitleg en oefening voor rekenen, taal of begrijpend lezen noodzakelijk? Door het volgen van één van onze trainingen kan uw zoon of dochter in korte tijd de vaardigheden en kennis op doen die hij of zij nodig heeft.

Bijles

Bij KNAP! krijgt de basisschool leerling de individuele aandacht en begeleiding die nodig is om weer aan te haken bij de rest van de klas. Aangezien bij ons de leerling altijd centraal staat bieden wij bijlessen 1 op 1. Daardoor heeft de docent echt aandacht voor wat uw kind lastig vindt en kan er direct bijgestuurd worden waar nodig. Aan het eind van de bijles ontvangt u een verslag per mail. Zo weet u direct wat het effect van de bijles is!