Cito-training voor groep 6,7 & 8

Scoort uw kind op de Cito toetsen anders dan op de andere toetsen? Sluit het advies van de leerkracht niet aan bij de resultaten uit de Cito’s? Is uw kind nerveus voor de komende toetsen? Dan is de Cito-training iets voor uw kind!

De vraagstelling van de Cito is anders dan die van de methodetoetsen. Als gevolg dat sommige kinderen problemen hebben met de toets. Daarom oefenen we bij KNAP! met het oplossen van Cito-opgaven, ook bieden we de kinderen een helder stappenplan en leren we de kinderen omgaan met stress. Hierdoor kind uw kind de toets met meer zelfvertrouwen maken.

Individuele Cito-training

Het is ook mogelijk om individuele Cito-training te volgen. Inhoudelijk is deze citotraining hetzelfde als de groepstraining, maar hier is het mogelijk om af te stemmen op de individuele behoefte van de leerling. Voor de individuele citotrainingen wordt in overleg een KNAP! locatie en startdatum afgesproken.

Driedaagse Cito-training

De Cito-training in groepen wordt in de vakanties op drie dagen gegeven en duurt 1,5 uur per dag. De training wordt gegeven in kleine groepen met andere kinderen van groep 6/7 of groep 7/8.

Tijdens de cito-training wordt geoefend op alle onderdelen: Rekenen, Taal, Begrijpend lezen en Studievaardigheden. Ook komt het leren omgaan met de diverse vraagstellingen van de Cito aan bod. Verder geven we handvatten om stress tijdens de toets te verminderen. Hierdoor kan uw kind met zelfvertrouwen de toets maken.

Bijles

Merkt u dat uw zoon of dochter inhoudelijke kennis mist om de toets goed te kunnen maken of zijn er specifieke onderdelen waar nog extra mee geoefend kan worden? Dan adviseren wij de KNAP! bijles voor basisschoolleerlingen.

Meer informatie over onze tarieven

Data

De Citotrainingen worden altijd in de kerstvakantie, voorjaarsvakantie en meivakantie gegeven. Hier ziet u de data van de eerstvolgende trainingen.

IJburg

Meivakantie

Dinsdag 30 april, Donderdag 2 mei en Vrijdag 3 mei

De Meern

Meivakantie

Dinsdag 23 april, Woensdag 24 april en Donderdag 25 april

Veenendaal

Meivakantie

Maandag 29 april, Dinsdag 30 april en Woensdag 1 mei

Vleuten

Meivakantie

Maandag 29 april, Dinsdag 30 april en Woensdag 1 mei

Woerden

Meivakantie

Maandag 29 april, Dinsdag 30 april en Woensdag 1 mei