Bijles voor groep 3 t/m groep 8

Kan uw kind wat extra hulp gebruiken bij het rekenen? Heeft uw kind een achterstand bij taal en spelling of moeite met begrijpend lezen? KNAP! biedt bijles aan kinderen van groep 3 tot en met groep 8.

Individuele aandacht en begeleiding

Bij KNAP! krijgt uw kind de individuele aandacht en begeleiding die nodig is om weer aan te haken bij de rest van de klas. De bijlessen zijn één-op-één, waardoor de les kan worden aangepast aan de behoefte van de leerling. De bijles is vooral gericht op het verbeteren van de basisvaardigheden rekenen, taal en begrijpend lezen. We bieden ook hulp op andere gebieden, bijvoorbeeld bij het maken van een werkstuk of het voorbereiden van een spreekbeurt.

Flexibel dankzij de strippenkaart

Voor de bijlessen maken we gebruik van een strippenkaart. U kunt kiezen uit een 5- of 10-strippenkaart die een jaar geldig is. Via ons reserveringssysteem kunt u de bijlessen zelf online inplannen. De bijlessen van KNAP! zijn één-op-één. Desgewenst is het mogelijk dat uw kind met een vriend(in) of klasgenootje bijles krijgt; hiervoor heeft KNAP! een duo-strippenkaart.

De pluspunten van basisschoolbijles bij KNAP!

  • Deskundige begeleiding
  • Individueel of met een vriend(in) of klasgenootje
  • Verbetering van de basisvaardigheden
  • Flexibel, dus alleen als het nodig is

Tarieven

Meer informatie over de kosten van basisschoolbijles kunt u vinden op de tarievenpagina.