Begeleiding basisschool bij KNAP!

Heeft uw kind moeite zich te concentreren in de klas? Heeft uw kind een achterstand opgelopen? Of is uw kind hoogbegaafd? Wil uw kind niet meer naar de BSO? Is uw kind onzeker over de eindtoetsing groep 7 of 8? Er zijn verschillende redenen om buiten school begeleiding te zoeken. Bij KNAP! bent u aan het juiste adres. Wij bieden op verschillende manieren ondersteuning aan basisschoolleerlingen.

 

Voor leerlingen in het basisonderwijs biedt KNAP! hulp! We hebben een breed aanbod dat ook goed aansluit bij hoogbegaafde kinderen of kinderen met leerproblemen of gedragsproblemen.

 

Voorbereiding Cito-, IEP- en Entreetoetsen

KNAP! biedt trainingen als voorbereiding op Cito-, IEP- of Entreetoetsen, zodat uw kind de toets vol zelfvertrouwen kan maken.

 

Bijles groep 3 t/m 8

Heeft uw kind extra hulp nodig bij rekenen, taal, begrijpend lezen of een ander vak? KNAP! geeft bijles aan kinderen uit groep 3 tot en met groep 8.

 

Huiswerkbegeleiding groep 7 en 8

Kinderen uit groep 7 en 8 kunnen bij KNAP! huiswerkbegeleiding volgen. Hier leren ze studievaardigheden en krijgen ze hulp bij bijvoorbeeld het maken van een werkstuk of het leren voor een topotoets.

 

Remedial Teaching

Wij bieden speciale hulp voor kinderen die, door leer- of gedragsproblemen, achter lopen bij de rest van de klas of juist bovengemiddeld presteren onder andere met Remedial Teaching.

 

Tarieven

Meer informatie over de kosten van bijles en huiswerkbegeleiding kunt u vinden op de tarievenpagina.